Zašto PwC - Utisci zaposlenih

Vidite ovu stranu u: English

Moj staž u PwC-u je počeo prije 3 mjeseca.

Kada sam na samom početku dobio mnoštvo zadataka sve mi je izgledalo teško, međutim, ubrzo sam shvatio da je veoma važno da ne oklijevamo da pitamo kolege za pomoć.

Ovaj posao je jako uticao na moj privatni život zbog putovanja i radnog vremena u sezoni, što je za mene bilo malo neočekivano, pa je samim tim izuzetno važno bilo organizovati se i kvalitetno iskoristiti svoje slobodno vrijeme.

Veliko je zadovoljstvo raditi sa ljudima koji nesebično dijele svoje znanje. Jedna od najvažnijih vrijednosti PwC-a je timski duh i saradnja.

Toplo preporučujem PwC zato što je to sjajna prilika da budete dio velike, uspješne kompanije i da usavršite svoje vještine koje će vam biti korisne ma kuda god krenuli dalje u životu.

Pre pet meseci sam dobila priliku za praksu u sektoru revizije u PWC-u. Osim toga što sam za ovo kratko vreme naučila dosta o samom procesu revizije, saznala kako funkcionišu kompanije iz različitih industrija, unapredila poslovnu komunikaciju i znanje poslovnog engleskog jezika, ono što je najvažnije, naučila sam da se snalazim i prilagođavam raznovrsnim situacijama i uvidela sam značaj timskog rada. Shvatila sam koliko su bitni poštovanje i poverenje, kao i dobro raspoloženje kako bi se rad pod pritiskom lakše prebrodio. Velika prednost timskog rada je i mogućnost učenja od drugih.  Samo u timskom radu dva plus dva može biti jednako pet.

Upravo mi je timski rad, odnosno rad sa različitim ljudima na različitim projektima omogućio da se lakše integrišem i uklopim u PWC kulturu, tim pre što sam bila okružena vršnjacima koji su uvek bili spremni da mi pruže pomoć i podršku, da nesebično podele svoje znanje i da odgovore na sva moja pitanja.

Rad u PWC-u je investicija u znanje, lični i profesionalni razvoj, bolju budućnost. Ako volite izazove i dinamiku, imate timski duh, želite da učite i kontinuirano radite na sebi, prijavite se. Revizija je više od računovodstva. Praksa u PWC-u je više od obične prakse.