PwC i Fondacija Novak Đoković nastavljaju saradnju

 

Kompanija PwC donirala je kancelarijski nameštaj Osnovnoj školi "Narodni heroj Siniša Nikolajević"

U znak nastavka ranije saradnje sa Fondacijom Novak Đoković (u daljem tekstu NDF) kada smo školi u selu Biljanovac donirali 10 računara, kompanija PwC proširuje partnerstvo sa ovom Fondacijom kako bi pomogla upravi OŠ "NH Siniša Nikolajević" iz Beograda da pribavi nov školski nameštaj tj. 24 nove stolice i klupe.

Kako ističu u Fondaciji Novak Đoković, postoji uverenje da prilikom realizacije svojih poslova u svetu velike kompanije isuviše često zaboravljaju na potrebe pojedinaca i grupa. Mi u PwC Srbija ponosni smo na to što se u praksi ponašamo u skladu sa principima društveno odgovornog poslovanja i pružamo konkretnu pomoć onima kojima je ona najpotrebnija. Na osnovu kontinuirane saradnje koju ostvarujemo sa ovom Fondacijom, obratili smo im se sa idejom da realizujemo zajedničku humanitarnu akciju i prosledimo pomoć deci kojoj je ona neophodna.

Veliko nam je zadovoljstvo što je našom donacijom kabinet za informatiku u školi "NH Siniša Nikolajević" dobio novi izgled, kao i što će učenici biti u mogućnosti da uče u boljim uslovima i osećaju se prijatnije tokom nastave.

Kontakt

PwC

Beogradska kancelarija

Tel: +381 11 3302 100

Pratite nas: