Program inovativnih praksi u PwC Srbija

Pridruži nam se, prihvati izazov!

Šta možeš da očekuješ?

Program inovativnih praksi omogućava ti da u okviru svog tima i zajedno sa našim ekspertima radiš na promeni, unapređenju i kreiranju novih digitalnih procesa, alata i rešenja. Tvoj tim će činiti studenti sa različitim znanjima (o umetnosti, marketingu, IT, ekonomiji, itd.) koji su kreativni, motivisani i spremni da zajedno sa tobom podele jedan malo drugačiji ugao gledanja na izazov koji će vaš tim rešavati. Naši mentori će ti omogućiti da naučiš sve što je potrebno o poslovnim procesima, problemima koje naši klijenti imaju i osnovama novih tehnologija ukoliko nisi inženjer. Zajedno sa svojim timom možda ćeš raditi na obradi i analizi Big Data, razvoju inovativnih web alata za planiranje troškova rada ili automatizaciji određenih poslovnih procesa kako bi se postigla veća efikasnost.

Šta očekujemo od tebe?

Da postavljaš pitanja, otvaraš diskusije, podeliš sa nama svoje mišljenje čak i kada se ne slažeš sa većinom, preispituješ odluke tima, budeš kreativan, testiraš kreirana rešenja i podržiš druge članove tima da budu deo izazova.

 

Dosadašnja iskustva polaznika programa

"Program inovativnih praksi pružio mi je priliku da mnogo naučim o tome kako jedna od kompanija "velike četvorke" funkcioniše, kao i da steknem uvid u različite pozicije u okviru kompanije. Od prvog dana imali smo postavljene zadatke, tako da sam kroz ovu praksu stekla iskustvo koje će mi koristiti kroz karijeru."

Tamara Mihajlovski

"Imala sam priliku da budem deo PwC kompanije i radim na projektu "Program inovativnih praksi". Već na samom početku projekta, kada sam upoznala izvanredne ljude sa kojima ću raditi, bila sam ponosna na sebe jer sam deo tima mladih, talentovanih i ambicioznih ljudi, sa zadatkom da stvore nešto inovativno i drugačije. Velika prednost rada u ovakvom timu je mogućnost da konstantno učiš, kako od svojih kolega, a naročito mentora, stručnjaka iz raznih oblasti koji su spremni da nesebično dele svoje znanje i višegodišnje iskustvo. Svaki dan na projektu je jako zanimljiv i dinamičan jer si suočen sa realnim izazovima i problemima, a tvoj zadatak je da iste analiziraš iz svog ugla gledanja i ne plašiš se da predložiš kreativna rešenja! "

Miljana Živković

Kontakt

Nikola Grozdanić

Nikola Grozdanić

Ljudski resursi, PwC Serbia

Tel: +381 62 88 33 427

Pratite nas: