Skip to content Skip to footer
Pretraga
rs

Učitavanje rezultata

Radite u PwC

PwC je mreža firmi za pružanje profesionalnih usluga. Zapošljava 223,000 ljudi u svojim kancelarijama koje se nalaze u 157 zemalja širom sveta. PwC pruža usluge u različitim domenima poslovanja, i to: usluge revizije, poreske usluge, usluge iz domena ljudskih resursa, poslovnih transakcija, poboljšanja poslovanja preduzeća i upravljanja rizicima u poslovanju. Mi pomažemo našim klijentima da reše složene poslovne probleme i merljivo razviju svoju sposobnost da povećaju vrednost preduzeća.

PwC Srbija je otvorio kancelariju u Beogradu 2001. godine kao odgovor na prilike koje su se ukazale u procesu ekonomske reforme i liberalizacije tržišta. Na teritoriji Srbije PwC pruža širok spektar poslovnih rešenja a stručni kadrovi neprestano rade na svom profesionalnom usavršavanju.

Međunarodne kvalifikacije

PwC podstiče zaposlene u svim PwC Linijama usluga da steknu odgovarajuće interno i međunarodno priznate stručne kvalifikacije. Primera radi, svi zaposleni u PwC sektorima za Reviziju i Poslovno savetodavne usluge pripremaju se za polaganje međunarodno priznatih ispita za prijem u članstvo Udruženja sertifikovanih ovlašćenih računovođa (ACCA). Pomenuti ispiti (14 ispita tokom perioda od 3-4 godine) predstavljaju veliku obavezu, kako za zaposlene tako i za PwC koja podrazumeva pohađanje predavanja u trajanju od četiri nedelje, a u cilju pripreme za polaganje ispita.

 

Interna obuka

PwC organizuje internu obuku za zaposlene, primerenu iskustvu i znanju učesnika.

 

Seminari

Zaposleni u PwC-u redovno posećuju informativne skupove i pohađaju različite seminare kako bi mogli da pomognu preduzećima u rešavanju uskostručnih specifičnih pitanja sa kojima se ona suočavaju i kako bili na izvoru informacija po pitanju najnovijih dostignuća u oblasti konsultantskih usluga, a u domenu finansija i upravljanja preduzećem.

 

 

 

Kontakt

Nikola Grozdanić

Nikola Grozdanić

Ljudski resursi, PwC Serbia

Tel: +381 62 88 33 427

Pratite nas: