Skip to content Skip to footer
Pretraga
rs

Učitavanje rezultata

Hajde da gradimo budućnost koja počiva na ljudima, a rezultati rada na veštinama i znanjima koji počivaju na modernim tehnologijama

Naše stanovište je da se izazovi sa kojima se susrećemo bolje prevazilaze zajedničkim angažovanjem. Upravo smo iz tog razloga oformili globalnu zajednicu stručnjaka različitih profila zanimanja i obrazovanja koja motiviše zaposlene da postupaju u skladu sa svojim uverenjima i vrednostima. Naša inkluzivna zajednica neprestano raste sa novim saradnicima i stručnjacima. Gradimo okruženje koje čini da se svako oseća istinskim pripadnikom naše zajednice. Reč je o okruženju koje dopušta da se svi njegovi pripadnici vide i čuju, okruženju u kojem se znanja i veštine svakog pojedinca razvijaju i na potpuno neočekivan i uzbudljiv način primenjuju uz pomoć novih tehnologija. Pozivamo te da postaneš deo tima koji novom formulom olazi do novih rešenja..

Playback of this video is not currently available

2:12

Zajedno stvaramo bolju budućnost

Kompanija PwC ima 160 godina dugu tradiciju i naša posvećenost izgradnji bolje budućnosti je neosporna. U zemljama centralne i istočne Evrope (CIE), 12 000 stručnjaka zaposlenih unutar mreže PwC društava koja posluju u 29 zemalja širom regiona objedinjuje svoja iskustva u cilju iznalaženja rešenja za bolju budućnost. Težimo ka tome da se rezultati našeg rada ogledaju u razvoju inovacija kojima se gradi poverenje i postižu održivi rezultati. Kompanija PwC CEE, kao sastavni deo globalne mreže PwC društava, stoji na stanovištu da je ulaganje u razvoj zaposlenih od fundamentalnog značaja.

O nama 

Hajde da zajedno napravimo nešto veliko

Zaposleni u kompaniji PwC zajedno rade na uvođenju promena i trajnom rešavanju izazova sa kojima se susreću klijenti iz različitih sektora privrede, odnosno različitog poslovnog kapaciteta. Bez obzira na to da li si upravo diplomirao ili imaš iskustvo u struci, možeš da postaneš član naše zajednice. Reč je o zajednici lica koji stvari vide u drugačijem svetlu, koji su u potrazi za neočekivanim rešenjima, koji cene kontinuirani razvoj i podsticajno radno okruženje. Donosimo superiorna rešenja kako bismo ostvarili pozitivan uticaj tamo gde je to potrebno. Svakog dana. Da li si spreman da menjaš stvari?

Krenimo na posao.

Zašto da se zaposliš u PwC?

Želiš da postaneš stručnjak

Možda si upravo diplomirao i spreman si da otpočneš karijeru i stičeš nova iskustva ili si pak stručnjak sa iskustvom i želiš da napreduješ u karijeri. Radno okruženje kompanije PwC omogućava ti da učiš od kolega i sa njima razmenjuješ znanja i iskustva.

Zato što želiš da razvijaš svoje kapacitete svakoga dana

Svet oko nas se neprestano menja. Promene koje se dešavaju primoravaju nas da učimo i stičemo nova iskustva.  Mi želimo da pružimo podršku tvom profesionalnom razvoju tako što ćemo sve što smo do sada naučili podeliti sa tobom kroz seriju uzbudljivih obuka i razmenu koučing sesija.

Zato što želiš da upoznaš mesto sa toliko različitosti

Naši klijenti posluju širom sveta unutar različitih sektora privrede.  Našu bazu klijenata čine klijenti različitih kategorija - od malih preduzeća do velikih preduzeća koja se nalaze na listi 500 najuspešnijih prema časopisu "Fortune". Bićeš u mogućnosti da se upoznaš sa različitim kulturama i da od najuticajnijih kompanija na tržištu stičeš nova znanja i dolaziš do novih spoznaja.

 

Zato što želiš da sarađuješ sa kolegama

Mi stojimo na stanovištu da se problemi sa kojima se susrećemo najbolje rešavaju zajedničkim angažovanjem. Pristupanjem našoj zajednici stručnjaka posvećenih iznalaženju strategija za rešavanje problema bićeš u prilici da saznaš iz prve ruke na koji način se usvajanjem novih znanja i veština i sagledavanjem tuđih stanovišta proširuju vidici i stvara najveća vrednost za klijente, zaposlene i društvo.

Zato što želiš da živiš u skladu sa određenim sistemom vrednosti

Premda se naše razlike ogledaju u našem obrazovnom profilu i zemlji iz koje potičemo, naš identitet počiva na vrednostima koje negujemo, na svemu za šta se zalažemo i tome kako postupamo. Bićeš deo zajednice u kojoj zaposleni poštuju jedni druge, u kojoj stvaraju okruženje i kulturu gde se svako oseća slobodnim da govori i iskazuje svoje mišljenje, pa samim time da postigne više.