PMP PREP ubrzani kurs

Osmodnevni online kurs

PwC Akademija Vam nudi mogućnost da se u najkraćem roku pripremite za polaganje ispita za najcenjeniju međunarodnu kvalifikaciju u oblasti upravljanja projektima - PMP.

 

 

PMP međunarodna kvalifikacija

PMP (Project Management Professional) je međunarodno priznata i najcenjenija profesionalna kvalifikacija u oblasti upravljanja projektima i izdaje je Project Management Institute - PMI (www.pmi.org) iz SAD.

PMI u ovom trenutku ima više od 600 hiljada članova i sertifikovanih osoba u 185 zemalja širom sveta.

Kome je namenjena ova kvalifikacija?

Namenjena je svima koji već imaju iskustva u upravljanu projektima i žele da svoje znanje sistematizuju i steknu najcenjeniju međunarodnu kvalifikaciju u ovoj oblasti.

Ko sve može da se prijavi?

Prema pravilima PMI, za polaganje PMP ispita mogu da se prijave:

  • Kandidati sa završenim fakultetom i najmanje 3 godine iskustva i 4500 sati upravljanja projektima i 35 sati edukacije u oblasti upravljanja projektima
  • Kandidati sa završenom srednjom školom i najmanje 5 godina iskustva i 7500 sati upravljanja projektima i 35 sati edukacije u oblasti upravljanja projektima.

PMP PREP ubrzani kurs

Ovaj intenzivni  kurs je kreiran tako da Vas pripremi za polaganje PMP ispita na jedan zabavan i efikasan način i to bez potrebe za dodatnim učenjem kod kuće. Pored jedinstvenih igara i aktivnosti, ovaj kurs sadrži i vežbe i tehnike posebno dizajnirane da povećaju uspeh u sticanju znanja. Tokom ovog kursa polaznici dobijaju ne samo znanja potrebna za polaganje ispita  već tako postaju i bolji menadžeri projakata.

 

Ciljevi ovog kursa

Na kraju kursa bićete u mogućnosti da:

  • Položite PMP ispit sa punim samopouzdanjem
  • Otkrijete rupe u svom znanju koje bi mogle da Vas ugroze na samom ispitu
  • Budete opušteniji pred tipovima pitanja sa kojima ćete se suočiti na ispitu
  • Koristite savete za polaganje ispita koje su pre Vas koristile hiljade drugih polaznika
  • Iskoristite svoju ličnu strategiju za polaganje ispita
  • Primenite tehnike u upravljanu projektima koje sukorisne u stvarnom svetu
  • Budete bolji menadžer projekata

Ispit

Postoje dva načina polaganja ispita: pismeni ispit i kompjuterski ispit. Termine za polaganje ovog ispita utvrđuje Project Management Institute.

Uspešnost na ispitu

Prema statistikama stopa uspešnog polaganja PMP ispita uz korišćenje RMC programa priprema iznosi 83,25%, dok je prosečna stopa uspešnosti na ovom ispitu uz druge načine pripreme samo 61%.

Materijali

Svi polaznici dobijaju neke od najprodavanijih priručnika za polaganje PMP ispita kao što su PMP Exam Prep Rite Mulkahi, PM FASTrack Exam Simulation Software i Hot Topics kartica za učenje, kao i druge materijale koji nisu dostupni javnosti.

Ovi priručnici uključuju i stotine stranica sa detaljno razrađenim materijalima kao što su teme koje se ne nalaze u PMBOK-u, primere ispita, vežbe i druge vidove pomoći za polaganje ispita. Vrednost ovog seta priručnika na tržištu je 350 EUR.

Trajanje obuke

Osam dana

Jezik

Engleski.

Kontakt

Miro  Smolović

Miro Smolović

Direktor za Jugoistočnu Evropu, PwC Akademija, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Jelena Jovanović

Jelena Jovanović

Koordinator PwC Akademije, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Vanja Štokić

Vanja Štokić

Menadžer, PwC Akademija, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Pratite nas