Skip to content Skip to footer
Pretraga
rs

Učitavanje rezultata

PMP PREP ubrzani kurs

Osmodnevni online kurs

PwC Akademija Vam nudi mogućnost da se u najkraćem roku pripremite za polaganje ispita za najcenjeniju međunarodnu kvalifikaciju u oblasti upravljanja projektima - PMP.

 

PMP međunarodna kvalifikacija

PMP (Project Management Professional) je međunarodno priznata i najcenjenija profesionalna kvalifikacija u oblasti upravljanja projektima i izdaje je Project Management Institute - PMI (www.pmi.org) iz SAD.

PMI u ovom trenutku ima više od 600 hiljada članova i sertifikovanih osoba u 185 zemalja širom sveta.

Kome je namenjena ova kvalifikacija?

Namenjena je svima koji već imaju iskustva u upravljanu projektima i žele da svoje znanje sistematizuju i steknu najcenjeniju međunarodnu kvalifikaciju u ovoj oblasti.

Ko sve može da se prijavi?

Prema pravilima PMI, za polaganje PMP ispita mogu da se prijave:

  • Kandidati sa završenim fakultetom i najmanje 3 godine iskustva i 4500 sati upravljanja projektima i 35 sati edukacije u oblasti upravljanja projektima
  • Kandidati sa završenom srednjom školom i najmanje 5 godina iskustva i 7500 sati upravljanja projektima i 35 sati edukacije u oblasti upravljanja projektima.

PMP PREP ubrzani kurs

Ovaj intenzivni  kurs je kreiran tako da Vas pripremi za polaganje PMP ispita na jedan zabavan i efikasan način i to bez potrebe za dodatnim učenjem kod kuće. Pored jedinstvenih igara i aktivnosti, ovaj kurs sadrži i vežbe i tehnike posebno dizajnirane da povećaju uspeh u sticanju znanja. Tokom ovog kursa polaznici dobijaju ne samo znanja potrebna za polaganje ispita  već tako postaju i bolji menadžeri projakata.

 

Ciljevi ovog kursa

Na kraju kursa bićete u mogućnosti da:

  • Položite PMP ispit sa punim samopouzdanjem
  • Otkrijete rupe u svom znanju koje bi mogle da Vas ugroze na samom ispitu
  • Budete opušteniji pred tipovima pitanja sa kojima ćete se suočiti na ispitu
  • Koristite savete za polaganje ispita koje su pre Vas koristile hiljade drugih polaznika
  • Iskoristite svoju ličnu strategiju za polaganje ispita
  • Primenite tehnike u upravljanu projektima koje sukorisne u stvarnom svetu
  • Budete bolji menadžer projekata

Ispit

Postoje dva načina polaganja ispita: pismeni ispit i kompjuterski ispit. Termine za polaganje ovog ispita utvrđuje Project Management Institute.

Uspešnost na ispitu

Prema statistikama stopa uspešnog polaganja PMP ispita uz korišćenje RMC programa priprema iznosi 83,25%, dok je prosečna stopa uspešnosti na ovom ispitu uz druge načine pripreme samo 61%.

Materijali

Svi polaznici dobijaju neke od najprodavanijih priručnika za polaganje PMP ispita kao što su PMP Exam Prep Rite Mulkahi, PM FASTrack Exam Simulation Software i Hot Topics kartica za učenje, kao i druge materijale koji nisu dostupni javnosti.

Ovi priručnici uključuju i stotine stranica sa detaljno razrađenim materijalima kao što su teme koje se ne nalaze u PMBOK-u, primere ispita, vežbe i druge vidove pomoći za polaganje ispita. Vrednost ovog seta priručnika na tržištu je 350 EUR.

Trajanje obuke

Osam dana

Jezik

Engleski.

Datum i vreme održavanja: 

1, 3, 6, 7, 8, 13, 14, i 15 decembar  2021

od 12 do 17č

Cena: 

1000 evra + PDV

Kontakt

Vanja Štokić

Vanja Štokić

Menadžer, PwC Akademija, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Jelena Jovanović

Jelena Jovanović

Koordinator PwC Akademije, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Pratite nas