Svedočenje prethodnih generacija o PwC Mini MBA

"PwC Mini MBA je program koji vam na jednom mestu pruža odgovore na veliki broj pitanja vezano za uspešno poslovanje i upravljanje projektima. Pored korisnih informacija koje možete čuti od predavača i velikog broja primera dobre prakse, takođe, iskustva koja delite sa drugim polaznicima programa umnogome mogu koristiti svakome. Predavanja su veoma lepo koncipirana i mogu se primeniti na različite sfere poslovanja. Primeri koje prolazite na sesijama daju vam široku sliku poslovanja kako u profitnom sektoru, tako i u non- profit organizacijama. Svaka sesija je koncipirana tako da dobijete osnovno znanje i potrebne informacije iz predvidjene teme, a predavači sa svojim dugogodišnjim isustvom vam mogu pomoći sa smernicama konkretno za vaš biznis ili posao kojim se bavite. Sve preporuke za program, predavače i PwC akademiju."

Bojana Rangelov, Assistant Project Manager, Fondacija Novak Djokovic

"Izuzetno kvalitetan program koji pomaže u unapređenju kompetencija menadžera; produbljuje znanja širokog spektra oblasti neophodnih za kvalitetno upravljanje i otvara nove načine razmišljanja uvažavajući dinamične promene i stalne izazove sa kojima se kompanije neprekidno suočavaju. Jako iskustveni i energični predavači, odlični motivatori."

Bojan Milanović, Regionalni direktor, Societe Generale Banka Srbija ad Beograd

"Bilo mi je zadovoljstvo da pohadjam Mini MBA kurs. Biti u društvu mladih, inteligentnih, obrazovnih, pametnih i duhovitih ljudi, za mene je bilo pravo osveženje. Bez obzira na moje žiotno i radno iskustvo program i diskusije tokom programa otvorili su nova gledišta i probudili u meni novi entuzijazam."

Velimir Ristić, VERIS & S, Director

Program je izuzetno organizovan i dobro koncipiran i ujedno pokriva sve najvažnije elemente koji su neophodni za adekvatno razumevanje i analiziranje kompanije. Takodje, MBA program u velikoj meri pomaže u odvajanju bitnih (primarnih) od nebitnih (sekundarnih) stvari koje često mogu da odvedu u pogrešnom smeru te da se dobije iskrivljena slika. Dakle, izdvojene su nepotrebne i suvišne stvari i poentira se u srž sto veoma pomaže u razumevanju svrsishodnosti programa. Predavači su krajnje profesionalni, veoma edukovani i imaju širinu u davanju odgovora na pitanja. To sve samo dodatno pojačava utisak da se radi o veoma kvalitetnom timu ljudi. Ambijent (radno okruženje) je veoma prijatno te je osećaj rasterećenosti i odsustva formalnosti dodatna vrednost celog programa. Sa moje strane apsolutna preporuka !

Zoran Zunjić Regionalni Direktor za Beograd, Sektora za privredu, Societe Generale Srbija

"Kao osoba koja dolazi iz javnog sektora i koja po vokaciji je diplomirani pravnik, iskustveno mogu reći da PwC Mini MBA obrađuje sve bitne aspekte poslovanja i čini ih lako prihvatljivim i za one koji ne dolaze iz biznis sektora. Dizajniran je na način da polazniku na originalan način prenosi nova saznanja te daje potpunu kontrolu nad usvojenim i omogućuje vrlo brzo praktičnu primjenu u praksi. Program je veoma interaktivan, dinamičan, sa dosta praktičnih primjera koji sa teoretskim dijelom čine savršen spoj. Predavači su izuzetno kvalitetni, posvećeni i dostupni i nakon samih predavanja. Akademija je veoma dobro organizovana tako da iz direktne saradnje (ne nuzno iz predavanja) sa njima sam usvojio neka inovativna rješenja koja mogu primjeniti i u instituciji u kojoj radim. Program preporučujem svim menadžerima koji žele biti inovativni kao i uspješno odgovoriti neophodnim i čestim promjenama uslova poslovanja i planiraju biti uspješniji nego su bili jučer."

Admir Suljagić, Direktor sekretarijata, Visoko sudsko i tužilačko veće BiH

"MiniMBA program je odličan korak dalje u objedinjenju znanja iz različitih oblasti poput HR-a, osnova u finansijama, PM-a, marketinga, a posebno je koristan na pozicijama koje zahtevaju poznavanje procesa -u većoj ili manjoj meri- upravo iz ovih oblasti. Praktične i korisne savete prisutne na predavanjima dele jako motivisani i stručni predavači u meri koja je primenjiva u svakodnevnom radu. "

Ivan Stevanović, Field Force Manager, Predstavništvo Richter Gedeon NYRT

“PwC Mini MBA je avršen alat za sve menadžere koji žele da unaprede svoje kompanije prilagođavajući ih savremenim izazovima, koji su prisutni kroz ekstremno brze promene uslova poslovanja. Obuka je dinamična i proaktivna, sa puno praktičnih primera.“

Aleksandar Grujić, CEO, Saint Gobain

"Mini MBA je upravo ono što i stoji u nazivu - skraćena, ali ne i nedovoljna verzija MBA koja pruža učesnicima dovoljno informacija, teorija i primera o biznisu i poslovanju uopšte. Program je vrlo konkretan, kompletan i svrhovit, naročito za učesnike koji su specijalizovani u jednoj oblasti i nemaju prilike da se bave svim sferama poslovanja. Atmosfera i okruženje je sjajno što je doprinelo još boljoj interakciji grupe i sigurno doprinelo i samom programu."

Bojana Gaković, Menadžer obuka, Coca Cola HBC

"Dolazim iz Istraživačke stanice Petnica, organizacije koja se bavi darovitim učenicima koji su zainteresovani za nauku. Moje osnovno fakultetsko obrazovanje je elektrotehnika, ali od samog početka radim u menadžmentu. Kako ne dolazim iz korporativnog sveta, PwC Mini MBA program mi je pomogao da fenomenima sa kojima sam se suočio tokom svog rada dam prava imena. U svom poslu sam se trudio da stvari postavljam sistematski na svoja mesta, ali nisam imao adekvatno obrazovanje za to. I nisu samo znanja i predavači ti koji su za mene bili značajni na ovom programu. Takođe je iskustvo drugih polaznika nešto što mi je pomoglo da bolje razumem sva važna pitanja i činjenice. Ljudi koje sam sreo tokom ovog programa će mi biti dobra podrška u daljem radu."

Nikola Božić, CEO Petnica Fonda, Istraživačka stanica Petnica

"Pripadam drugoj grupi polaznika mini MBA programa. Mislim da sam jedini koji je sam platio ovaj tečaj(nije mi firma platila) i to je jedna od najboljih investicija koje sam načinio u poslednjih 10 godina. Zašto? Prvo upoznao sam neke fantastične osobe, koje su duhovite i obrazovane, i sa kojima sam ostvario dobre odnose. Drugo proširio sam teorijsko znanje i počeo drugačije da posmatram stvari. Hoću da kažem da sam dobio neke dobre alate i da sam dobio široku sliku koja mi je pomogla kasnije u poslu. Igrom slučaja sam trenutno u poziciji da pohađam sličan kurs u HHL poslovnoj školi u Lajpcigu (prema informacijama koje imam to je jedna od najcenjenijih poslovnih škola u Nemačkoj). Slični moduli, svi predavači su doktori nauka, ali moram da naglasim, da mi je posle Mini MBA u PwC'u ,tamo dosadno, i da su predavanja po meni na nižem nivou nego što su bila u Beogradu. Možda mi je takav utisak jer sam već to prošao, ali osim u jednom modulu nisam video ništa novo ili više nego na Mini MBA, čak naprotiv. Da se vratim na PwC ov Mini MBA. Možda vam se neće svi moduli svideti, možda vam se neće svideti svi predavači, ali ako vam je ovo prvi ovakav tečaj, naučićete dovoljno da sutra napredujete u poslu, da budete profesionalniji, i da vas gledaju drugim očima. Svi mi koji smo naučili posao kroz posao, sa ovakvim predavanjima dobijamo mnogo jer svo stečeno iskustvo možemo da uobličimo, i kanališemo. Posle dve godine, rado se sećam predavanja i tih 9 vikenda."

Dragan Bojić, direktor prodaje, Dr. Oetker Srbija

Kontakt

Miro  Smolović

Miro Smolović

Direktor za Jugoistočnu Evropu, PwC Akademija, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Jelena Jovanović

Jelena Jovanović

Koordinator PwC Akademije, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Vanja Štokić

Vanja Štokić

Menadžer, PwC Akademija, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Pratite nas