Skip to content Skip to footer
Pretraga
rs

Učitavanje rezultata

MSFI Masterklas

MSFI Masterklas kreirana je sa namerom da pomogne u razumevanju MSFI i primene MSFI u vašoj organizaciji. Tokom Masterklasa upoznaćemo vas sa MSFI standardima koristeći praktične primere i problem na koje ste naišli u sopestvenoj praksi i omogućiti vam da primenite MSFI u izradi finansijskih izveštaja.

Kome je namenjena?

MSFI Masterklas obuka je namenjena stručnim licima sa iskustvom u oblasti finansija zaposlenim na poslovima računovodstva, izveštavanja i/ili kontrolinga. Polaznici obuke moraju imati osnovna znanja i iskustvo u oblasti računovodstva kako bi imali koristi od MSFI Masterklas obuke.

Zašto je ova obuka relevantna za vas i vašu organizaciju?

MSFI Masterklas obuka je relevantna za zaposlene u Službi finansija u preduzećima koja izveštavaju ili, pak, nameravaju da pređu na izveštavanje u skladu sa MSFI.

Ko su predavači?

Predavači su stručnjaci zaposleni u Sektoru za reviziju preduzeća PwC koji u svom svakodnevnom radu koriste MSFI i pomažu klijentima kako pri prelasku na izveštavanje u skladu sa MSFI tako i u rešavanju složenih pitanja i zahteva pomenutih standarda.

Moduli MSFI Masterklas obuke

Trajanje obuke

Kompletna MSFI Masterklas obuka se sastoji od 8 modula od kojih svaki traje 4 sata, osim Modula br.5 koji se sastoji od dve sesije u trajanju od po 4 sata.

Polaznici se mogu prijaviti za celu Masterklas obuki ili za pojedinačne module Masterklas obuke u zavisnosti od konkretne potrebe polaznika

Jezik obuke

Srpski i engleski

Kontakt

Vanja Štokić

Vanja Štokić

Menadžer, PwC Akademija, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Jelena Jovanović

Jelena Jovanović

Koordinator PwC Akademije, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Pratite nas