PwC partneri - ACCA

Udruženje ovlašćenih i sertifikovanih računovođa Velike Britanije (ACCA) jedno je od najvećih i najrazvijenijih međunarodnih udruženja računovođa. ACCA ima više od 100 godina dugu tradiciju, priznato je u više od 170 zemalja širom sveta i trenutno broji više od 500 000 članova i studenata koji se pripremaju za njegovo članstvo.

ACCA je PwC Akademiji u Srbiji dodelio status  ACCA Gold Approved Learning Provider (Odobreni edukativni partner sa zlatnim statusom). PwC Akademija je takođe i Ovlašćeni centar za polaganje ispita na računaru (Computer Based Exam) odobren od strane ACCA. PwC Akademija nudi obuku za sticanje ACCA kvalifikacije i DipIFR.

ACCA kvalifikacije su dizajnirane tako da pružaju znanja o računovodstvu, veštine i profesionalne vrednosti kojima se stvaraju stručnjaci u oblasti finansija spremni da grade uspešne karijere u raznim sektorima. Prethodno znanje o računovodstvu ili finansijama nije neophodno da bi se započele ACCA studije.ACCA programi obuke i ispiti se u potpunosti sprovode na engleskom jeziku. Svi materijali su takođe na engleskom jeziku.

Više informacija o ACCA možete pronaći na  www.accaglobal.com.

Kontakt

Miro Smolović
Lider PwC akademije
Tel: +381 11 3302 100
E-mail

Tatjana Dedić
Koordinator, PwC Akademija
Tel: +381 64 8574017
E-mail

Pratite nas