Skip to content Skip to footer
Pretraga
rs

Učitavanje rezultata

O nama

PwC Akademija je obrazovni deo globalne mreže PwC u Srbiji (www.pwc.rs). PwC Akademiju čine stručnjaci sa iskustvom koji polaznicima prenose iskustva i znanja koja i sami redovno koriste u svakodnevnoj praksi.

 

Nudimo  različite programe obuke za sticanja znanja i veština potrebnih u savremenom poslovanju. Ponuda obuka je koncipirana na osnovu iskustava naših eksperata i globalne organizacije PwC. Programi obuke se oblikuju u skladu sa potrebama savremenog poslovanja i zahtevima klijenata. PwC Akademija u Srbiji postoji od 2007. godine i deo je rastuće mreže PwC Akademija koje u ovom trenutku postoje u više od 30 zemalja Evrope. Kroz mrežu PwC Akademija vršimo kontinuiranu razmenu i praktičnu primenu znanja, iskustava, kompetencija i metodologija.

Programi obuke su  podeljeni u 4 grupe:

Programi obuke su organizovani kao:

  • Otvoreni seminari kojima mogu prisustvovati svi zainteresovani
  • Interne obuke prilagođene potrebama pojedinačnih klijenata

Lista obuka u našoj ponudi nije konačna. Mi smo uvek spremni da u saradnji sa klijentima kreiramo nove programe obuke koji će u potpunosti odgovoriti njihovim potrebama.

Predavači u PwC Akademiji su naši najbolji menadžeri koji poseduju najnovija teorijska znanja proverena i dopunjena iskustvom stečenim u praksi, kao i jedan broj međunarodno priznatih eksperata.

Prostor PwC Akademije je osmišljen i opremljen tako da polaznicima obezbedi sve sadržaje potrebne za proces sticanja znanja.

Kontakt

Vanja Štokić

Vanja Štokić

Menadžer, PwC Akademija, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Jelena Jovanović

Jelena Jovanović

Koordinator PwC Akademije, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Pratite nas