Portfolio PwC Akademije

PwC Akademija je organizovana kao Sektor za edukaciju kompanije PwC, posluje u zemljama jugoistočne Evrope i sastavni je deo rastuće mreže PwC Akademija koje su prisutne u preko 20 zemalja širom sveta. PwC Akademija ima pristup međunarodnim stručnjacima zaposlenim u kompaniji PwC te time i njihovom iskustvu i znanju iz oblasti strateškog, finansijskog i poreskog savetovanja, digitalne transformacije, ljudskih resursa i obuke i razvoja kadrova, stoga je u mogućnosti da kreira, oblikuje i ponudi obrazovna rešenja izvedena iz predvidivih situacija iz realnog poslovnog sveta.
Uspeh PwC Akademije zasniva se na razumevanju međunarodnog poslovanja i podršci klijentima da obukom, u kontekstu razvoja ljudskih resursa, poboljšaju rezultate svojih poslovanja. Tehnologije i inovacije utemeljene su u sve čime se bavimo. Ponosni smo na to što koristimo najbolje sisteme poslovne, tehnološke i veštačke inteligencije za potrebe rešavanje složenih problema. Predavači PwC Akademije su sticali praktična iskustva kroz poslove pružanja usluga klijentima iz različitih sektora privrede i različitih delova sveta. Naši programi obuka su upravo iz tog razloga svrsishodni i primenjivi u praksi.
Portfolio of courses
Vodimo se idejom da pomognemo kompanijama i njihovim zaposlenima da postignu veći stepen adaptibilnosti. Edukujemo lidere koji će biti u stanju da pristupe dinamičnom poslovnom okruženju, uz veštine i samopouzdanje koji su neophodni za uspeh na tržištu. 
Pratite nas

Obavezna polja su označena zvezdicom(*)

Slanjem Vaše e-mail adrese, potvrđujete da ste pročitali Izjavu o privatnosti i da prihvatate našu obradu podataka u saglasju sa Izjavom o privatnosti. Ako se predomislite i ne budete želeli više da primate našu elektronsku poštu kontaktirajte nas

Kontakt

Vanja Štokić

Vanja Štokić

Menadžer, PwC Akademija, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Jelena Jovanović

Jelena Jovanović

Koordinator PwC Akademije, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Hide