Skip to content Skip to footer
Pretraga
rs

Učitavanje rezultata

DokTok

PwC je u saradnji relevantnim kompanijama i udruženjima učestvovao u izradi online platforme za besplatne online zdravstvene konsultacije

PwC je u saradnji sa kompanijama i organizacijama Vip mobile, DNA Communications, ICT Hub, Talkini, UNIQA Srbija, MediGroup, Bel Medic i Psihoanalitičko društvo Srbije učestvovao u Izradi DokTok aplikacije za besplatne online zdravstvene konsultacije.
Ponudili smo besplatne online zdravstvene konsultacije tokom vanrednog stanja građanima koji nemaju simptome COVID-19, ali im je potrebno mišljenje lekara.  

DokTok je platforma za besplatne zdravstvene konsultacije. Za hitnu lekarsku pomoć, pozovite 194. Za informacije u vezi sa koronavirusom (COVID-19), pozovite 19 819.

DokTok - platforma za besplatne doktorske konsultacije tokom vanredenog stanja
1. Izaberite oblast

Na stranici za poziv, izaberite zdravstvenu oblast u okviru koje vam je potrebna konsultacija, i pogledajte listu trenutno dostupnih DokTok stručnjaka.

2. Pronađite dostupnog lekara

Lekara za konsultacije birate sami. Pogledajte listu DokTok stručnjaka u okviru izabrane oblasti, i pronađite nekog ko je online i dostupan za razgovor.

3. Započnite poziv

Nije potrebno zakazivanje termina! Klikom na polje “Pokreni besplatni poziv” inicirate online konsultacije. Kada lekar prihvati poziv, razgovor može da počne!

Detaljnije na

doktok.rs

 

Kontakt

PwC

Beograd, Omladinskih brigada 88a, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Pratite nas: