Skip to content Skip to footer
Pretraga
rs

Učitavanje rezultata

O nama

PwC je mreža firmi za pružanje profesionalnih usluga. Zapošljava više od 295,371 ljudi u svojim kancelarijama koje se nalaze u 156 zemalja širom sveta. PwC pruža usluge u različitim domenima poslovanja, i to: usluge revizije, poreske usluge, usluge iz domena ljudskih resursa, poslovnih transakcija, poboljšanja poslovanja preduzeća i upravljanja rizicima u poslovanju. Mi pomažemo našim klijentima da reše složene poslovne probleme i razviju sposobnost da povećaju vrednost svojih kompanija.

PwC Srbija je otvorio kancelariju u Beogradu 2001. godine kao odgovor na prilike koje su se ukazale u procesu ekonomske reforme i liberalizacije tržišta. Na teritoriji Srbije PwC pruža širok spektar poslovnih rešenja a stručni kadrovi neprestano rade na svom profesionalnom usavršavanju.

Temelj našeg uspeha leži u stručnim i visoko kvalifikovanim kadrovima. Kancelarija u Beogradu trenutno zapošljava 190 domaćih i inostranih stručnjaka. Na teritoriji Srbije usluge pružaju domaći stručnjaci koji poznaju lokalno okruženje i zakonsku regulativu i međunarodni konsultanti sa bogatim iskustvom u rešavanju problema preduzeća u svetu i poznavanjem prilika u Srbiji.

Global annual review 2021 - brojevi

Kontakt

PwC

Beograd, Omladinskih brigada 88a, PwC Serbia

Tel: +381 11 3302 100

Pratite nas: