Informacije o kolačićima

Upravljanje kolačićima na vašem uređaju

Kolačiće koristimo da bismo sadržaj prilagodili vašim interesovanjima/potrebama i obezbedili vam bolje korisničko iskustvo. Pristupanjem ovom veb-sajtu, odnosno aplikaciji dajete saglasnost da na vaš uređaj instaliramo kolačiće. Kontrolu i upravljanje kolačićima možete vršiti putem pretraživača na vašem računaru (videti u daljem tekstu) Napominjemo da uklanjanje kolačića sa računara, odnosno njihovo blokiranje može da utiče na vaše korisničko iskustvo i moguće je da neke funkcije neće više biti na raspolaganju.

Kontrola nad kolačićima putem pretraživača na vašem računaru

Većina pretraživača vam omogućava da na veb-sajtu vidite kolačiće, upravljate njima, uklonite ih ili blokirate.  Ipak, uklanjanjem svih kolačića sa računara dolazi do gubitka svih postavljenih parametara, kao i opcije za odbijanje kolačića budući da ova funkcija zahteva instaliranje opcije za odbijanje kolačića na vaš uređaj. Uputstvo o načinima kontrole nad kolačićima putem najčešće upotrebljavanih pretraživača nalazi se u daljem tekstu.

Google Chrome

Mozilla Firefox

MacOS Safari

Microsoft Internet Explorer

Više informacija o ostalim pretraživačima, kao i o različitim vrstama uređaja potražite na http://www.aboutcookies.org/ i http://www.cookiecentral.com/faq/.

Upravljanje analitičkim kolačićima

Možete da ne pristanete na opciju beleženja istorije anonimnih pregleda našeg veb-sajta/aplikacije,  koje se vrši uz pomoć analitičkih kolačića. Spisak servis provajdera čije usluge koristimo naveden je u daljem tekstu. Za više informacija o njihovim politikama u oblasti privatnosti, kao i o tome na koji način možete da odbijete instaliranje  analitičkih kolačića posetite sledeće veb-sajtove:

Adobe: http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

Google Analitika: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

 

Pratite nas: