Skip to content Skip to footer
Pretraga
rs

Učitavanje rezultata

Gradimo poverenje i postižemo održive rezultate

Želimo dobrodošlicu našem novoizabranom partneru u Srbiji

PwC sa ponosom obaveštava javnost da ima novoizabranog partnera u kompaniji PwC Srbija.

Čestitamo Branku Popoviću našem novoizabranom partneru koji je došao do uzbudljive prekretnice u svojoj karijeri i koji se 1. jula 2022. godine pridružuje partnerima kompanije PwC CIE.

Branko će rukovoditi Uslugama savetovanja regulatornih tela u finansijskim sektorima zemalja regiona JIE i, zajedno sa ostalim partnerima kompanije PwC, upravljati strategijom naše kompanije i pružati pomoć našim klijentima širom regiona da ojačaju poverenje svojih zainteresovanih strana i obezbede održive rezultate.

Posebno smo ponosni na napredak koji ostvarujemo kroz posvećenost negovanju različitosti unutar strukture zaposlenih u zvanju partnera kompanije PwC, kao i kroz kontinuiranu edukaciju našeg talentovanog kadra u zemljama regiona centralne i jugoistočne Evrope.

Branko Popović, partner nadležan za usluge u oblasti konsaltinga sa sedištem u Srbiji, nastavlja da vodi naš konsultantski tim i rukovodi Uslugama savetovanja regulatornih tela u finansijskim sektorima zemalja jugoistočne Evrope (zemljama nekadašnje SFRJ, Bugarskoj, Albaniji).

Kao vodeći konsultant za pitanja u oblasti strategije i transformacije banaka i privrednih društava u regionu jugoistočne Evrope, Branko će raditi na  daljem jačanju kompanije PwC na tržištu usluga i proširenju tima izuzetnih stručnjaka, a pre svega izuzetnih ljudi spremnih da se u cilju uspešne realizacije projekta uhvate ukoštac sa složenim problemima izrade i implementacije strategija, odnosno reformskih promena.

Branko ima 20 godina radnog iskustva u struci i u oblasti upravljanja projektima. Usko stručno područje njegovog rada obuhvata: poslove (pre)oblikovanja korporativne strategije; projekte integracije banaka, izradu strategije u oblasti digitalne transformacije; kreiranje partnerstava između bankarskih i nebankarskih finansijskih subjekata, uz preuzimanje procesa od početka do kraja.

Visokoškolsko obrazovanje sticao je na univerzitetima u Srbiji, Nemačkoj i Italiji, gde je dobio zvanje magistra poslovne administracije (MBA) na Univerzitetu SDA Bocconi u Milanu.

Branko Popovic

Kontakt

Jelena Miletić

Jelena Miletić

Menadžer, Marketing i komunikacije, PwC Serbia

Tel: (+381) 64 82 03 815

Pratite nas: