Gradimo poverenje i postižemo održive rezultate

Želimo dobrodošlicu našem novoizabranom partneru u Srbiji

PwC sa ponosom predstavlja novog partnera u Srbiji

Čestitke Branku Popoviću, našem novom partneru koji je došao do uzbudljive prekretnice u svojoj karijeri i u julu 2022. godine se priključio PwC CEE partnerstvu. Ponosni smo na napredak koji smo postigli u izgradnji i izboru novih partnera ali i u razvoju sjajnih talenata u regionu centralne i istočne Evrope (CEE), u kome Branko igra ključnu ulogu.

Branko će zajedno sa ostalim PwC partnerima nastaviti da definiše i sprovodi u delo strategiju kompanije, dalje jačajući poverenje i obezbeđujući održive i opipljive rezultate za naše klijente i stakeholder-e širom Balkana. Branko je partner sa sedištem u Beogradu i nastaviće da predvodi lokalni konsultantski tim, a takođe će predvoditi i regionalni tim za strateško, tehnološko i transformaciono savetovanje finansijskih institucija u jugoistočnoj Evropi (SEE - bivša Jugoslavija, Bugarska, Albanija). On će se fokusirati na to da dalje ojača poziciju kompanije PwC na tržištu kao vodećeg „from strategy to execution“ partnera bankama i kompanijama i nastaviti da širi i razvija tim izuzetnih pojedinaca koji su spremni da se uspešno nose sa najsloženijim strateškim, digitalnim i transformacionim pitanjima.

Branko ima dvadesetogodišnje profesionalno iskustvo (u Srbiji, Crnoj Gori, Ukrajini, Italiji, Nemačkoj i širom Evrope) sa posebnim fokusom na celokupan (re)dizajn strategija, brze i glatke integracije banaka, razvoj komercijalnih i digitalnih strategija i planiranja i izvođenja komplikovanih i ambicioznih transformacija. Branko je studirao na Univerzitetu u Beogradu (Srbija), Univerzitetu Sarlanda (Saarbruecken, Nemačka) i Univerzitetu Bocconi (Milano, Italija), gde stekao MBA diplomu.

Branko Popovic

Kontakt

Jelena Miletić

Jelena Miletić

Menadžer, Marketing i komunikacije, PwC Serbia

Tel: (+381) 64 82 03 815

Pratite nas: