Tehnologija, Informacije, Komunikacije i Zabava

Mi pružamo usluge većem broju Fortune 500 klijenata iz ovog industrijskog sektora nego svi naši konkurenti zajedno.

U današnje vreme čestih promena koje su uzrokovane ubrzanim procesom globalizacije, Internet eksplozijom, sve kraćim ciklusima proizvoda, pitanjima intelektualne svojine, i ostalim izazovima koje oblikuju tehnološke industrijama mi pomažemo našim klijentima da postanu što konkurentniji na tržištu i što efikasniji u svojim delatnostima.

Naš tim za Komunikacije i Informacije kombinuje strateški konsalting, upravljanje promenama i informacione tehnologije sa računovodstvenim, finansijskim i poreskim mogućnostima naših klijenata. Ova grupa poseduje široko i bogato iskustvo iz oblasti kao što su regulatorno usaglašavanje, privatizacija, finansijska kontrola, briga o klijentima, globalizacija i ulazak na tržište.

Posao tima za Medije i Zabavu je da pruža pun spektar usluga i solucija vezanih za najaktuelnija pitanja u kompanijama iz ovog sektora uključujući digitalizaciju, približavanje svetskim tokovima, distribucija Internet sadržaja i pripreme tehnologija za poslovanje putem Interneta (e-commerce).

Za sva Vaša pitanja i komentare vezane za industrije i usluge koje pružamo, molimo Vas da se obratite navedenim kontakt osobama.

Kontakt

Emmanuel Koenig

Rukovodeći partner za Srbiju, PwC Serbia

Tanja Gligorević

Direktor, Poslovno savetodavne usluge, PwC Serbia

Pratite nas: