Tehnologija, Informacije, Komunikacije i Zabava

Mi pružamo usluge većem broju Fortune 500 klijenata iz ovog industrijskog sektora nego svi naši konkurenti zajedno.

U današnje vreme čestih promena koje su uzrokovane ubrzanim procesom globalizacije, Internet eksplozijom, sve kraćim ciklusima proizvoda, pitanjima intelektualne svojine, i ostalim izazovima koje oblikuju tehnološke industrijama mi pomažemo našim klijentima da postanu što konkurentniji na tržištu i što efikasniji u svojim delatnostima.

Naš tim za Komunikacije i Informacije kombinuje strateški konsalting, upravljanje promenama i informacione tehnologije sa računovodstvenim, finansijskim i poreskim mogućnostima naših klijenata. Ova grupa poseduje široko i bogato iskustvo iz oblasti kao što su regulatorno usaglašavanje, privatizacija, finansijska kontrola, briga o klijentima, globalizacija i ulazak na tržište.

Posao tima za Medije i Zabavu je da pruža pun spektar usluga i solucija vezanih za najaktuelnija pitanja u kompanijama iz ovog sektora uključujući digitalizaciju, približavanje svetskim tokovima, distribucija Internet sadržaja i pripreme tehnologija za poslovanje putem Interneta (e-commerce).

Za sva Vaša pitanja i komentare vezane za industrije i usluge koje pružamo, molimo Vas da se obratite navedenim kontakt osobama.

Kontakt

Emmanuel Koenig

Emmanuel Koenig

Rukovodeći partner za Srbiju, PwC Serbia

Tanja Gligorević

Tanja Gligorević

Direktor, Pomoć pri poslovnim transakcijama, PwC Serbia

Pratite nas: